Rocket League toernooi

Rocket league speler op grote monitor

Onverslaanbaar in Rocket League? Wil je je skills laten zien en misschien wel naar huis gaan met een toffe prijs? 

Laat je niet weerhouden door de concurrentie; dit is jouw moment om te stralen. Wees als eerste op de hoogte van alle updates en informatie, meld je aan voor de nieuwsbrief!

powered by

&

Ga de strijd aan tegen gelijkgestemde spelers en kies jouw pad naar de finale. Ben jij een one-man-army? Dan is het 1 vs 1 toernooi jouw arena.

Meld je aan voor de nieuwsbrief via het formulier onder aan de pagina om op de hoogte te blijven van de laatste updates rondom GamingDay

Ga de strijd aan tegen gelijkgestemde spelers en kies jouw pad naar de finale. Ben jij een one-man-army? Dan is het 1 vs 1 toernooi jouw arena.

Meld je aan voor de nieuwsbrief via het formulier onder aan de pagina om op de hoogte te blijven van de laatste updates rondom GamingDay 2025.

Alles wat je moet weten

Veelgestelde vragen

Om problemen met aanwezigheid tijdens het toernooi te voorkomen, is registratie voor het 1 vs 1 of 2 vs 2 toernooi alleen mogelijk op de dag zelf.

Op deze manier hebben we een duidelijk beeld van wie er aanwezig is en kunnen we het toernooischema beter beheren.

Voor updates en informatie over Levix GamingDay en het toernooi raden wij aan om aan te melden voor het formulier onder aan de pagina.

Op 24 februari kun je je van 9:00 tot 11:00 aanmelden bij de Rocket League coördinator. Daarna word je ingedeeld in het schema. Beide toernooien starten tussen 10:30 en 11:00.

Je wordt vervolgens omgeroepen wanneer het jouw beurt is om te spelen. Na afloop van je wedstrijd wordt de stand genoteerd.

Je kunt helemaal gratis meedoen aan de toernooien van Levix GamingDay!

Jaarlijks streven we ernaar om tijdens onze GamingDay mooie prijzen weg te geven. Voor de aankomende Gaming Day zullen we ons opnieuw inzetten om dit te realiseren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven! 

We willen graag even uitleggen wat we bedoelen met “knock-out” toernooi. 

Het is een “single elimination” systeem, wat betekent dat als je eenmaal verliest, je uit het toernooi ligt. Je krijgt dus geen tweede kans om te winnen.

Dit betekent als je alle tegenstanders verslaat, win je het toernooi!

Tussen 16:00 tot 17:00 uur is de prijsuitreiking! De winnaars worden omgeroepen en mogen dan hun welverdiende prijzen ophalen. Het is essentieel dat de winnaars van zowel het 1 vs 1 als het 2 vs 2 toernooi aanwezig zijn om hun prijzen in ontvangst te nemen.

Indien een winnaar niet aanwezig is, schuift de prijs door naar de volgende deelnemer met de hoogste score. Zorg daarom dat je er bent om jouw prijs te claimen!

Ja, individuele inschrijvingen voor het 2 vs 2 toernooi zijn toegestaan. De coördinator zal je dan koppelen aan een andere deelnemer die zich individueel heeft ingeschreven. Houd er rekening mee dat als we geen partner voor je kunnen vinden, je niet kunt deelnemen aan het 2 vs 2 toernooi. In dat geval kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan het 1 vs 1 toernooi.

Ja, je mag zeker met een controller spelen tijdens het toernooi. Controllers zijn een populaire keuze voor veel spelers, dus je zult waarschijnlijk niet de enige zijn die een controller gebruikt.

Er zijn controllers beschikbaar tijdens het toernooi. Je mag je eigen controller niet gebruiken.

Vanaf 9:00 uur gaan de deuren open voor bezoekers.

Het Rocket League-toernooi begint om 11:00 uur.

Op een scherm wordt aangegeven wie op dat moment speelt en wie daarna aan de beurt is.

Je bent op 24 februari om 9:00 welkom in het Levix Experience Center in Den Bosch.

De Rocket-League toernooien starten pas om 11:00 uur, dus tot die tijd kun je vrij gamen, meedoen aan het Fortnite- of F1-toernooi, of de wereld van virtual reality ontdekken.

Op de kaart onderaan de pagina kun je zien waar het Experience Center in Den Bosch zich bevindt.

Je ontvangt twee weken voor het evenement een e-mail met praktische informatie. We kijken er enorm naar uit om je op 24 februari te verwelkomen!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een e-mail naar marketing@levix.nl.

Aangezien elke speler zijn of haar eigen voorkeursinstellingen heeft, moedigen we deelnemers aan om de instellingen te gebruiken die ze het prettigst vinden. Daarom krijgt elke deelnemer enkele minuten vóór elke wedstrijd de tijd om de instellingen aan te passen.

Tip: print je instellingen thuis uit, zo kun je voorafgaand aan de wedstrijd snel en gemakkelijk je favoriete instellingen instellen.

Je mag niet aan het Rocket League-toernooi deelnemen als je al meedoet aan een ander Rocket League-toernooi. Dit voorkomt dat spelers niet beschikbaar zijn wanneer ze moeten spelen en geeft andere bezoekers van GamingDay de kans om deel te nemen.

Om dezelfde redenen is het ook niet mogelijk om deel te nemen aan het Counter Strike 2-toernooi als je op dat moment al aan een Rocket League-toernooi meedoet.

Het vrij gamen, F1-toernooi, Fortnite-toernooi en de virtual reality zijn nog steeds beschikbaar voor deelnemers.

We zijn verheugd te zien dat er al veel interesse is voor GamingDay!

Aangezien we registraties op de dag zelf noteren, hebben we vooraf geen exact aantal deelnemers. Daarom adviseren we iedereen om vroeg te komen en je in te schrijven voor het toernooi voordat alle plekken vol zijn.

Alle Rocket League toernooi regels lezen?

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor updates!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief door je gegevens in te vullen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste informatie over Levix GamingDay.

Aanmeldformulier toernooien 2025

Aanmeldformulier Levix gaming day 2024

1. Meld je aan voor de nieuwsbrief hieronder om op de hoogte te blijven. 
2. Kom op 24 februari naar Levix Experience Center Den Bosch
3. Meld je op de dag zelf aan voor het 2 vs 2 of 1 vs 1 toernooi. 
4. Doe mee met het toernooi en maak kans op prijzen! 

Aanmeldformulier toernooien 2024

meld je aan!

Speel mee voor prijzen!

Doe mee aan één of meerdere toernooien tijdens Levix GamingDay en ga de uitdaging aan. Toon je vaardigheden, concurreer voor prijzen en leer van de beste spelers! Ben je klaar om je plaats te veroveren en jezelf te bewijzen als een echte gamer? Schrijf je in en laat de wereld zien wat je in huis hebt!

GamingDay experience center

Vind ons in Oss!