F1 Simracing Toernooi

Ben jij goed in karten of ben je de snelste van het digitale circuit? Kom naar Levix GamingDay en zet de snelste tijd neer op het F1 simracing toernooi.

Meld je aan voor de nieuwsbrief via het aanmeldformulier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom Levix GamingDay!

powered by

Alles wat je moet weten

Veelgestelde vragen

Om problemen met aanwezigheid tijdens het toernooi te voorkomen, is registratie alleen mogelijk op de dag zelf.

Op deze manier hebben we meer controle over de doorloop van het toernooi.

Voor updates en informatie over Levix GamingDay en het toernooi raden wij aan om aan te melden voor het formulier onder aan de pagina.

Op 24 februari kun je je vanaf 9:00 uur aanmelden bij de coördinator bij de F1 sim. Vervolgens word je op de wachtlijst geplaatst.

Zorg ervoor dat je in de buurt bent en de coördinator kunt horen als je naam wordt omgeroepen, anders wordt de volgende persoon opgeroepen.

Je gaat 3 heats racen waarvan de snelste tijd wordt genoteerd. Na afloop vraag je de Levix medewerker om je score op te nemen. De medewerker noteert je naam, score en je plaatsing. 

Je kunt helemaal gratis meedoen aan de toernooien van Levix GamingDay!

Jaarlijks streven we ernaar om tijdens onze GamingDay mooie prijzen weg te geven. Voor de aankomende Gaming Day zullen we ons opnieuw inzetten om dit te realiseren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven! 

Om kans te maken op een prijs, ga je 3 heats rijden. Je dient in een van de drie heats de eerste, tweede of derde snelste tijd neer te zetten.

Klinkt dit als een spannende uitdaging? Doe mee en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars!

Tussen 16:00 tot 17:00 uur is de prijsuitreiking! De winnaars worden omgeroepen en mogen dan hun welverdiende prijzen ophalen. 

Indien een winnaar niet aanwezig is, schuift de prijs door naar de volgende deelnemer met de hoogste score. Zorg daarom dat je er bent om jouw prijs te claimen!

Elke deelnemer krijgt 1 race (3 heats) de kans om de snelste tijd neer te zetten.

Ja, je mag zeker met een controller spelen tijdens het toernooi. Controllers zijn een populaire keuze voor veel spelers, dus je zult waarschijnlijk niet de enige zijn die een controller gebruikt.

Er zijn controllers beschikbaar tijdens het toernooi, of je mag je eigen controller meenemen.

Vanaf 9:00 uur gaan de deuren open voor bezoekers. Het toernooi loopt tot 16:00

Je bent op 24 februari om 9:00 welkom in het Levix Experience Center in Den Bosch.

Op de kaart onderaan de pagina kun je zien waar het Experience Center in Den Bosch zich bevindt.

Je ontvangt twee weken voor het evenement een e-mail met praktische informatie. We kijken er enorm naar uit om je op 24 februari te verwelkomen!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een e-mail naar marketing@levix.nl.

Deelnemers racen met de vooraf ingestelde instellingen welke gekozen zijn door Levix. Deze instellingen zijn gekozen om iedere deelnemer de mogelijkheid te geven om een goede heat te rijden, ook al hebben ze geen ervaring met de fullmotion simracer.

De enige instellingen die aangepast mogen worden zijn:

  • Handmatig of automatisch schakelen
  • Camerahoek

Zeker weten! Je hebt de vrijheid om aan andere toernooien deel te nemen tijdens Levix GamingDay. Er zijn geen beperkingen op het aantal toernooien waar je aan mee kunt doen, behalve als je ook meedoet aan een van de Rocket League- of Counter Strike 2-toernooien. In dat geval moet je wachten totdat deze toernooien zijn afgelopen voordat je aan andere toernooien kunt deelnemen.

We zijn verheugd te zien dat er al veel interesse is voor GamingDay!

Aangezien we registraties op de dag zelf noteren, hebben we vooraf geen exact aantal deelnemers. Daarom adviseren we iedereen om vroeg te komen en je in te schrijven voor het toernooi voordat alle plekken vol zijn.

Alle F1 '23 toernooi regels lezen?

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor updates!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief door je gegevens in te vullen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste informatie over Levix GamingDay.

Aanmeldformulier toernooien 2025

Aanmeldformulier Levix gaming day 2024

1. Meld je aan voor de nieuwsbrief hieronder om op de hoogte te blijven. 
2. Kom op 24 februari naar Levix Experience Center Den Bosch
3. Meld je aan voor het toernooi. 
4. Doe mee met het toernooi en maak kans op prijzen! 

Aanmeldformulier toernooien 2024

meld je aan!

Speel mee voor prijzen!

Doe mee aan één of meerdere toernooien tijdens Levix GamingDay en ga de uitdaging aan. Toon je vaardigheden, concurreer voor prijzen en leer van de beste spelers! Ben je klaar om je plaats te veroveren en jezelf te bewijzen als een echte gamer? Schrijf je in en laat de wereld zien wat je in huis hebt!

GamingDay experience center

Vind ons in Oss!