Fortnite toernooi

Stap in de wereld van Fortnite, toon je skills en misschien ga jij wel met geweldige prijzen naar huis bij Levix GamingDay!

Laat je niet weerhouden door de concurrentie; dit is jouw moment om te stralen. Wees als eerste op de hoogte van alle updates en informatie, meld je aan voor de nieuwsbrief!

powered by

2019-msi-dragon-spirit-logo-digital_h_4c_w

Alles wat je moet weten

Veelgestelde vragen

Om problemen met aanwezigheid tijdens het toernooi te voorkomen, is registratie alleen mogelijk op de dag zelf.

Op deze manier hebben we meer controle over de doorloop van het toernooi.

Voor updates en informatie over Levix GamingDay en het toernooi raden wij aan om aan te melden voor het formulier onder aan de pagina.

Op 24 februari kun je je vanaf 9:00 uur aanmelden bij de coördinator bij de Fortnite tafel. Vervolgens word je op de wachtlijst geplaatst.

Zorg ervoor dat je in de buurt bent en de coördinator kunt horen als je naam wordt omgeroepen, anders wordt de volgende persoon opgeroepen.

Na afloop van een match Battle Royale Solo, wordt het scorescherm weergegeven. Je laat het scherm openstaan en vraagt een Levix medewerker om je score op te nemen. De medewerker noteert je naam, je plaatsing en je score. 

Je kunt helemaal gratis meedoen aan de toernooien van Levix GamingDay!

Jaarlijks streven we ernaar om tijdens onze GamingDay mooie prijzen weg te geven. Voor de aankomende Gaming Day zullen we ons opnieuw inzetten om dit te realiseren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven! 

Om in aanmerking te komen voor een prijs, dien je aan twee voorwaarden te voldoen:

  1. Je moet bij de laatste 5 spelers eindigen in een wedstrijd en minstens 2 kills behalen.
  2. Je moet de wedstrijd spelen tijdens de Levix Gaming Day in Den Bosch op 24 februari.

Klinkt dit als een spannende uitdaging? Doe mee en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars!

Tussen 16:00 tot 17:00 uur is de prijsuitreiking! De winnaars worden omgeroepen en mogen dan hun welverdiende prijzen ophalen. 

Indien een winnaar niet aanwezig is, schuift de prijs door naar de volgende deelnemer met de hoogste score. Zorg daarom dat je er bent om jouw prijs te claimen!

Ja, je mag zeker met een controller spelen tijdens het toernooi. Controllers zijn een populaire keuze voor veel spelers, dus je zult waarschijnlijk niet de enige zijn die een controller gebruikt.

Er zijn controllers beschikbaar tijdens het toernooi. Je mag je eigen controller niet gebruiken.

Vanaf 9:00 uur gaan de deuren open voor bezoekers. Het toernooi loopt tot 16:00

Je bent op 24 februari om 9:00 welkom in het Levix Experience Center in Den Bosch.

Op de kaart onderaan de pagina kun je zien waar het Experience Center in Den Bosch zich bevindt.

Je ontvangt twee weken voor het evenement een e-mail met praktische informatie. We kijken er enorm naar uit om je op 24 februari te verwelkomen!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een e-mail naar marketing@levix.nl.

Deelnemers aan het toernooi mogen zoveel keer proberen als ze willen, mits de drukte dit toelaat. Als het druk is of als er spelers aan het wachten zijn, moeten deelnemers andere deelnemers de kans geven om te spelen. Levix-medewerkers zullen ervoor zorgen dat dit gebeurt zodat het toernooi vlot verloopt

Zeker weten! Je hebt de vrijheid om aan andere toernooien deel te nemen tijdens Levix GamingDay. Er zijn geen beperkingen op het aantal toernooien waar je aan mee kunt doen, behalve als je ook meedoet aan een van de Rocket League- of Counter Strike 2-toernooien. In dat geval moet je wachten totdat deze toernooien zijn afgelopen voordat je aan andere toernooien kunt deelnemen.

We zijn verheugd te zien dat er al veel interesse is voor GamingDay!

Aangezien we registraties op de dag zelf noteren, hebben we vooraf geen exact aantal deelnemers. Daarom adviseren we iedereen om vroeg te komen en je in te schrijven voor het toernooi voordat alle plekken vol zijn.

Alle Fortnite-toernooi regels lezen?

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor updates!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief door je gegevens in te vullen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste informatie over Levix GamingDay.

Aanmeldformulier toernooien 2025

Aanmeldformulier Levix gaming day 2024

1. Meld je aan voor de nieuwsbrief hieronder om op de hoogte te blijven. 
2. Kom op 24 februari naar Levix Experience Center Den Bosch
3. Meld je aan voor het toernooi. 
4. Doe mee met het toernooi en maak kans op prijzen! 

Aanmeldformulier toernooien 2024

meld je aan!

Speel mee voor prijzen!

Doe mee aan één of meerdere toernooien tijdens Levix GamingDay en ga de uitdaging aan. Toon je vaardigheden, concurreer voor prijzen en leer van de beste spelers! Ben je klaar om je plaats te veroveren en jezelf te bewijzen als een echte gamer? Schrijf je in en laat de wereld zien wat je in huis hebt!

GamingDay experience center

Vind ons in Oss!