Counter strike 2 toernooi (18+)

Ben jij onverslaanbaar in Mirage? En beheerst jouw maatje de AWP net zo goed als dat hij kan fietsen? Dan is het tijd om je skills te tonen op Levix GamingDay!

Meld je aan voor de nieuwsbrief via het aanmeldformulier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom Levix GamingDay!

powered by

Duik in de actie van Counter Strike 2 en ga samen met je wingman de strijd aan tijdens Levix GamingDay! We dagen je uit voor intense 2 vs 2 wedstrijden tegen andere GamingDay deelnemers in een toernooi waarbij je kans maakt op prijzen!

Dit gloednieuwe toernooi is speciaal toegevoegd op verzoek van oud-GamingDay bezoekers. Het Counter Strike 2 toernooi is exclusief voor deelnemers van 18 jaar en ouder.

Waar wacht je op? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates rondom GamingDay.

Duik in de actie van Counter Strike 2 en ga samen met je wingman de strijd aan tijdens Levix GamingDay! We dagen je uit voor intense 2 vs 2 wedstrijden tegen andere GamingDay deelnemers in een toernooi waarbij je kans maakt op prijzen!

Dit gloednieuwe toernooi is speciaal toegevoegd op verzoek van oud-GamingDay bezoekers. Het Counter Strike 2 toernooi is exclusief voor deelnemers van 18 jaar en ouder.

Waar wacht je op? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates rondom GamingDay.

Alles wat je moet weten

Veelgestelde vragen

Om problemen met aanwezigheid tijdens het toernooi te voorkomen, is registratie alleen mogelijk op de dag zelf.

Op deze manier hebben we meer controle over de doorloop van het toernooi.

Voor updates en informatie over Levix GamingDay en het toernooi raden wij aan om aan te melden via het formulier onder aan de pagina.

Op 24 februari kun je je aanmelden van 9:00 tot 12:00 bij de Counter Strike 2 coördinator. Daarna word je ingedeeld in het schema. Het toernooi zal starten tussen 11:30 en 12:00.

Zorg ervoor dat je weet wanneer je aan de beurt bent door dit na te vragen aan de coördinator.

Na afloop van je wedstrijd wordt de stand genoteerd.

Als je de match hebt verloren lig je uit het toernooi. Als je hebt gewonnen word je omgeroepen door de coördinator wanneer je weer aan de beurt bent. 

Specifieke regels kun je vinden op de toernooi reglement pagina. De link naar deze pagina vind je hieronder.

Je kunt helemaal gratis meedoen aan de toernooien van Levix GamingDay! 

Let op: Alleen personen van 18 jaar en ouder mogen deelnemen aan het Counter Strike 2-toernooi 

Jaarlijks streven we ernaar om tijdens onze GamingDay mooie prijzen weg te geven. Voor de aankomende GamingDay zullen we ons opnieuw inzetten om dit te realiseren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven! 

We willen graag even uitleggen wat we bedoelen met “knock-out” toernooi. 

Het is een “single elimination” systeem, wat betekent dat als je eenmaal verliest, je uit het toernooi ligt. Je krijgt dus geen tweede kans om te winnen.

Dit betekent als je alle tegenstanders verslaat, win je het toernooi!

Tussen 16:00 tot 17:00 uur is de prijsuitreiking! De winnaars worden omgeroepen en mogen dan hun welverdiende prijzen ophalen. 

Indien een winnaar niet aanwezig is, schuift de prijs door naar de volgende deelnemer met de hoogste score. Zorg daarom dat je er bent om jouw prijs te claimen!

Ja, individuele inschrijvingen voor het 2 vs 2 toernooi zijn toegestaan. De coördinator zal je dan koppelen aan een andere deelnemer die zich individueel heeft ingeschreven. Houd er rekening mee dat als we geen partner voor je kunnen vinden, je niet kunt deelnemen aan het toernooi. 

Nee, Voor het Counter Strike 2 toernooi zijn controllers niet toegestaan.  

Aangezien elke speler zijn of haar eigen voorkeursinstellingen heeft, moedigen we deelnemers aan om de instellingen te gebruiken die ze het prettigst vinden. Daarom krijgt elke deelnemer enkele minuten vóór elke wedstrijd de tijd om de instellingen aan te passen.

Vanaf 9:00 uur gaan de deuren open voor bezoekers.

Het Counter Strike 2-toernooi begint om 10:00 uur.

De coördinator bij de Counter Strike 2 tafel geeft aan wie op dat moment speelt en wie daarna aan de beurt is.

Je mag niet aan een van de Rocket League-toernooien deelnemen als je al meedoet aan een Counter Strike 2-toernooi. Dit voorkomt dat spelers niet beschikbaar zijn wanneer ze moeten spelen en geeft andere bezoekers van GamingDay de kans om deel te nemen.

Het vrij gamen, F1-toernooi, Fortnite-toernooi en de virtual reality zijn nog steeds beschikbaar voor deelnemers.

We zijn verheugd te zien dat er al veel interesse is voor GamingDay!

Aangezien we registraties op de dag zelf noteren, hebben we vooraf geen exact aantal deelnemers. Daarom adviseren we iedereen om vroeg te komen en je in te schrijven voor het toernooi voordat alle plekken vol zijn.

Je bent op 24 februari om 9:00 welkom in het Levix Experience Center in Den Bosch.

De Counter Strike 2-toernooien starten pas om 10:00 uur, dus tot die tijd kun je vrij gamen, meedoen aan het Fortnite- of F1-toernooi, of de wereld van virtual reality ontdekken.

Op de kaart onderaan de pagina kun je zien waar het Experience Center in Den Bosch zich bevindt.

Je ontvangt twee weken voor het evenement een e-mail met praktische informatie. We kijken er enorm naar uit om je op 24 februari te verwelkomen!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een e-mail naar marketing@levix.nl.

Alle Counter Strike 2 toernooi regels lezen?

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor updates!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief door je gegevens in te vullen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste informatie over Levix GamingDay.

Aanmeldformulier toernooien 2025

meld je aan!

Speel mee voor prijzen!

Doe mee aan één of meerdere toernooien tijdens Levix GamingDay en ga de uitdaging aan. Toon je vaardigheden, concurreer voor prijzen en leer van de beste spelers! Ben je klaar om je plaats te veroveren en jezelf te bewijzen als een echte gamer? Schrijf je in en laat de wereld zien wat je in huis hebt!

Levix experience center

Vind ons in Oss!