F1 '22
toernooi

Reglement

F1 '22- Toernooi Reglement

Het is belangrijk dat iedereen bekend is met de spelregels omdat dit ervoor zorgt dat het toernooi eerlijk en sportief verloopt. Als iedereen de spelregels kent en zich eraan houdt, zullen er geen onduidelijkheden zijn en kan iedereen zich focussen op het spelen van het spel. Bovendien zorgt het kennen en opvolgen van de spelregels ervoor dat er geen conflicten of problemen ontstaan tijdens het toernooi. Het is daarom van belang dat iedereen de spelregels goed begrijpt en zich eraan houdt.

1. Algemeen

1.1 Deelnemers aan het toernooi moeten zich bewust zijn van en zich houden aan alle spelregels. Onvoldoende kennis van de regels kan niet worden gebruikt als excuus voor het overtreden ervan.

1.2 Elk overtreden van de regels zal worden gestraft. De strafmaat zal worden bepaald door de Levix-medewerkers die aanwezig zijn tijdens de Gaming Day en zal rekening houden met de omstandigheden. Straffen kunnen bestaan uit het verlaten van het toernooi of tijdelijke of permanente uitsluiting van Levix-toernooien.

1.3 Speelschema’s worden gemaakt door Levix en zullen op de dag zelf bekend worden gemaakt. Levix behoudt zich het recht voor om aanpassingen te maken aan de speelschema’s indien de omstandigheden dit vereisen.

1.4 Klachten over dat je na de wedstrijd onterecht hebt verloren, kunnen niet meer worden meegewogen in het eindresultaat van een wedstrijd. Als er vermoedens zijn dat er niet volgens het reglement wordt gespeeld door je tegenstander(s), moet dit voor aanvang van de wedstrijd worden gemeld aan een Levix-medewerker.

1.5 Levix behoudt het recht om beslissingen te nemen over zaken die niet specifiek in het reglement staan, om de eerlijke concurrentie en sportiviteit te behouden.

1.6 Levix behoudt zich het recht voor om regels op elk moment te wijzigen, bijvoorbeeld in het geval van onvoorziene uitdagingen die zich voordoen tijdens Levix Gaming Day.

1.7 De prijsuitreiking zal aan het einde van de dag plaatsvinden tussen 16:00 en 17:00. De winnaars zullen hun prijzen in ontvangst moeten nemen op het moment dat ze worden uitgereikt. Als de winnaar niet aanwezig is, zal de prijs naar de volgende deelnemer met de beste score gaan.

1.8 Tijdens Levix Gaming Day kunnen deelnemers slechts één prijs winnen. Indien een deelnemer tijdens de prijsuitreiking in aanmerking komt voor meerdere prijzen, zal hij/zij moeten kiezen welke prijs hij/zij in ontvangst wil nemen en welke niet.

1.9 Door deel te nemen aan Gaming Day, ga je akkoord met het gebruik van de gemaakte beeldopnamen voor marketingdoeleinden en de publicatie daarvan op de website van Levix.

2. Toernooi Richtlijnen

2.1  Deelnemers racen met de vooraf ingestelde instellingen welke gekozen zijn door Levix. Deze instellingen zijn gekozen om iedere deelnemer de mogelijkheid te geven om een goede heat te rijden, ook al hebben ze geen ervaring met de fullmotion simracer.
De enige instellingen die aangepast mogen worden zijn:

  • Handmatig of automatisch schakelen
  • Camerahoek

     

2.2 Alle deelnemers krijgen slechts 1x de kans om een goede tijd neer te zetten. Oefenen is mogelijk op de andere simracer. 

2.3 Alle deelnemers krijgen 3 heats de kans om de snelste tijd te rijden op het Bahrein circuit.

3. Scores doorgeven

3.1 Wanneer je 3 heats hebt gereden, vraag je de Levix-medewerker om de score op te schrijven.

3.2 De Levix-medewerker schrijft je naam en tijd op.

3.3 Je score is doorgegeven!

3.4 Als er opzettelijk een verkeerde score wordt doorgegeven, zal de betreffende deelnemer per direct uitgesloten worden van alle toernooien van Levix Gaming Day.

3.5 De 3 deelnemers die de snelste tijd neerzetten, krijgen respectievelijk de eerste, tweede en derde prijs uitgereikt. 

5. Gedragsregels

5.1 Alle deelnemers aan Levix Gaming Day toernooien moeten respectvol met elkaar en de organisatie omgaan.

5.2 Deelnemers aan het toernooi mogen geen offensieve of vulgaire gebruikersnamen of teamnamen opgeven. Indien zij een dergelijke naam gebruiken, wordt hen gevraagd om een andere gebruikersnaam op te geven. Indien zij weigeren de naam te veranderen, zullen zij niet mogen deelnemen aan het toernooi.

5.3 Als een deelnemer kwetsende, beledigende of racistische uitingen heeft tegen zijn/haar tegenstander, zal deze per direct gediskwalificeerd worden en zullen disciplinaire maatregelen worden getroffen.

5.4 Een grote mond en/of bedreigingen tegen de Levix-medewerkers betekent per direct diskwalificatie.

5.5 Bij fraude en/of valsspelen zal een deelnemer direct gediskwalificeerd worden en zullen disciplinaire maatregelen worden getroffen.

5.6 Levix-medewerkers behouden het recht om beslissingen te nemen in uitzonderlijke situaties.