Counter strike 2 toernooi (18+)

Counter Strike 2
Toernooi Reglement

Het is belangrijk dat iedereen bekend is met de spelregels omdat dit ervoor zorgt dat het toernooi eerlijk en sportief verloopt. Als iedereen de spelregels kent en zich eraan houdt, zullen er geen onduidelijkheden zijn en kan iedereen zich focussen op het spelen van het spel. Bovendien zorgt het kennen en opvolgen van de spelregels ervoor dat er geen conflicten of problemen ontstaan tijdens het toernooi. Het is daarom van belang dat iedereen de spelregels goed begrijpt en zich eraan houdt.

1. Algemeen

1.1.1 Deelnemers aan het toernooi moeten zich bewust zijn van en zich houden aan alle spelregels. Onvoldoende kennis van de regels kan niet worden gebruikt als excuus voor het overtreden ervan.

1.1.2 Elk overtreden van de regels zal worden gestraft. De strafmaat zal worden bepaald door de Levix-medewerkers die aanwezig zijn tijdens de GamingDay en zal rekening houden met de omstandigheden. Straffen kunnen bestaan uit het verlaten van het toernooi of tijdelijke of permanente uitsluiting van Levix-toernooien.

1.2 Speelschema’s worden gemaakt door Levix en zullen op de dag zelf bekend worden gemaakt. Levix behoudt zich het recht voor om aanpassingen te maken aan de speelschema’s indien de omstandigheden dit vereisen.

1.3 Klachten over dat je na de wedstrijd onterecht hebt verloren, kunnen niet meer worden meegewogen in het eindresultaat van een wedstrijd. Als er vermoedens zijn dat er niet volgens het reglement wordt gespeeld door je tegenstander(s), moet dit tijdens- of voor aanvang van de wedstrijd worden gemeld aan een Levix-medewerker.

1.4.1  Levix behoudt het recht om beslissingen te nemen over zaken die niet specifiek in het reglement staan, om de eerlijke concurrentie en sportiviteit te behouden.

1.4.2 Levix behoudt zich het recht voor om regels op elk moment te wijzigen, bijvoorbeeld in het geval van onvoorziene uitdagingen die zich voordoen tijdens de Levix GamingDay.

1.5 Deelname aan de toernooien van Levix GamingDay zijn helemaal gratis

1.6.1 De prijsuitreiking zal aan het einde van de dag plaatsvinden tussen 16:00 en 17:00. De winnaars zullen hun prijzen in ontvangst moeten nemen op het moment dat ze worden uitgereikt. Als de winnaar niet aanwezig is, zal de prijs naar de volgende deelnemer met de hoogste score gaan.

1.6.2 Tijdens Levix GamingDay kunnen deelnemers slechts één prijs winnen. Indien een deelnemer tijdens de prijsuitreiking in aanmerking komt voor meerdere prijzen, zal hij/zij moeten kiezen welke prijs hij/zij in ontvangst wil nemen en welke niet.

1.6.3 Medewerkers van Levix en familieleden van Levix-medewerkers zijn uitgesloten van de prijzenuitreiking. 

1.7 Door deel te nemen aan GamingDay, ga je akkoord met het gebruik van de gemaakte beeldopnamen voor marketingdoeleinden en de publicatie daarvan op de website en marketinguitingen van Levix.

2. Toernooi richtlijnen

2.1 Inschrijving voor het toernooi is alleen op de dag zelf mogelijk om de doorloop te optimaliseren.

2.2 Bij Levix nemen we onze voorbeeldrol zeer serieus. Vanwege de PEGI 18-classificatie van Counter Strike 2, accepteren we geen deelnemers onder de 18 jaar.

2.3 Het toernooi wordt gespeeld op computers van Levix met Steam-accounts van Levix.

2.4 Het is niet toegestaan om deel te nemen aan andere toernooien wanneer je al deelneemt aan het Counter Strike 2-toernooi of een van de Rocket League-toernooien. Deze regel voorkomt dat deelnemers niet beschikbaar zijn wanneer ze moeten spelen.

3. Counter Strike 2 richtlijnen

3.1 De game mode is Wingman. Het is een 2-tegen-2 “knock-out” toernooi met een “single-elimination” systeem. Als jij en je partner een wedstrijd verliezen, lig je direct uit het toernooi. Er is geen tweede kans.

3.2 Een game duurt ongeveer 10 minuten tot een half uur afhankelijk van hoe de rondes verlopen.

3.3 Om te winnen, dien je de meerderheid van 16 rondes te behalen. Zodra je 9 rondes hebt gewonnen, behaal je automatisch de overwinning.

3.4 Bij een gelijke stand van 8 gewonnen rondes voor beide teams eindigt de game in een gelijkspel. Omdat slechts één team door kan gaan, wordt er een nieuwe game gestart, waarbij rekening wordt gehouden met de ‘best of three’. Er zullen 3 rondes gespeeld worden. Als je 2 rondes wint, heb je de wedstrijd gewonnen.

3.5 Indien je geen partner hebt, is individuele inschrijving mogelijk. De coördinator zal proberen je te koppelen aan een andere deelnemer zonder partner, indien dat mogelijk is. Houd er rekening mee dat als er geen geschikte partner gevonden kan worden, je niet kunt deelnemen aan het toernooi.

3.6 Voor het Counter Strike 2-toernooi zijn controllers niet toegestaan. Deelnemers kunnen gebruikmaken van het beschikbaar gestelde muis- en toetsenbordset voor het toernooi.

3.7 Elke deelnemer mag de instellingen naar eigen voorkeur aanpassen. We adviseren om vooraf de standaardinstellingen te herstellen.

3.8 Deelnemers van het Counter Strike 2 toernooi kunnen zich aanmelden van 9:00 tot 12:00 bij de Counter Strike 2 coördinator. Het toernooi zal starten tussen 11:30 en 12:00. 

3.9 Informeer bij de coördinator wanneer het jouw beurt is en zorg ervoor dat je klaarstaat met je teamgenoot. Als je niet op tijd gereed bent, resulteert dit automatisch in verlies.

4. Gedragsregels

4.1 Alle deelnemers aan Levix GamingDay toernooien moeten respectvol met elkaar en de organisatie omgaan.

4.2 Deelnemers aan het toernooi mogen geen offensieve of vulgaire gebruikersnamen of teamnamen opgeven. Indien zij een dergelijke naam gebruiken, wordt hen gevraagd om een andere gebruikersnaam op te geven. Indien zij weigeren de naam te veranderen, zullen zij niet mogen deelnemen aan het toernooi.

4.3 Als een deelnemer kwetsende, beledigende of racistische uitingen heeft tegen zijn/haar tegenstander, zal deze per direct gediskwalificeerd worden en zullen disciplinaire maatregelen worden getroffen.

4.4 Wij erkennen dat het spelen van games emoties kan opwekken en dat er in dergelijke situaties soms ongewenste uitspraken kunnen plaatsvinden. Echter, nemen wij geen genoegen met grove taal of bedreigingen tegen medewerkers van Levix. Dit zal leiden tot onmiddellijke diskwalificatie.

4.5 Bij fraude en/of valsspelen zal een deelnemer direct gediskwalificeerd worden en zullen disciplinaire maatregelen worden getroffen.

4.6 Levix-medewerkers behouden het recht om beslissingen te nemen in uitzonderlijke situaties.