Ontdek de activiteiten!

Gamingday activiteiten

Game toernooien

Speel mee en win prijzen

Neem deel aan verschillende game toernooien, zoals Fortnite,  Rocket League en Counter Strike 2 (16+). Toon je skills en maak kans op fantastische prijzen!

Live PC building

Advies van ervaren bouwers

Volg de stap-voor-stap instructies van onze deskundige bouwer en ontdek hoe een computer tot stand komt. Kom langs en leer meer over de technieken en componenten die nodig zijn om een eigen computer te bouwen. 

Ervaar Virtual reality

Een blik in de toekomst

Ervaar virtual reality voor het eerst! Verlies jezelf in virtuele werelden en speel uitdagende spellen zoals Beat Saber of probeer meeslepende ervaringen zoals klimmen in de bergen of in de alpen in The Climb.

Hoge kortingen op hardware

Op randapparatuur en gaming laptops

Bespaar fors op krachtige gaming laptops en accessoires tijdens GamingDay met winkel-only kortingen  

Elk jaar een succes

Levix gamingday

Levix GamingDay is een jaarlijks terugkerend evenement waar we ons enthousiasme voor gaming willen delen met gamers van alle leeftijden. Tijdens dit evenement organiseren we diverse toernooien, waarbij spelers kans kunnen maken op leuke prijzen. Ook nodigen we bekende Nederlandse influencers uit om deel te nemen en andere gamers tips te geven over hun favoriete games. 

Levix GamingDay is sinds 2018 een groot succes en we zijn blij dat we elk jaar weer zoveel enthousiaste gamers kunnen verwelkomen. Het is een geweldige kans om met gelijkgestemde mensen te praten, te leren van anderen en natuurlijk te gamen!

Levix gamingDay

Levix GamingDay is een jaarlijks terugkerend evenement waar we ons enthousiasme voor gaming willen delen met gamers van alle leeftijden. Tijdens dit evenement organiseren we diverse toernooien, waarbij spelers kans kunnen maken op leuke prijzen. Ook nodigen we bekende Nederlandse influencers uit om deel te nemen en andere gamers tips te geven over hun favoriete games. 

Levix GamingDay is sinds 2018 een groot succes en we zijn blij dat we elk jaar weer zoveel enthousiaste gamers kunnen verwelkomen. Het is een geweldige kans om met gelijkgestemde mensen te praten, te leren van anderen en natuurlijk te spelen!

meld je aan!

Speel mee voor prijzen!

Doe mee aan één of meerdere toernooien tijdens Levix GamingDay en ga de uitdaging aan. Toon je vaardigheden, concurreer voor prijzen en leer van de beste spelers! Ben je klaar om je plaats te veroveren en jezelf te bewijzen als een echte gamer? Schrijf je in en laat de wereld zien wat je in huis hebt!

Gewaardeerd met een 4,7 op trustpilot

Wat klanten over ons zeggen

GamingDay experience center

Vind ons in Oss!

Een blik in het verleden

Gamingday fotogallerij

GamingDay foto’s – 2022

Het nieuwe Levix Experience Center in Oss opende zijn deuren. Formule 2-coureur Meindert van Buurren begeleidde het F1-toernooi. Bezoekers speelden Rocket League op MSI game PC’s, woonden live case-modding demonstraties van Aorus bij en beleefden virtual reality.

GamingDay foto’s – 2021

Populaire streamers Puxque en xSyoss aanwezig voor een meet-en-greet en om te streamen op Twitch. MSI organiseerde het F1 sim racing toernooi en Coolermaster kwam langs met de gametruck waarin bezoekers Fortnite speelden op game PC’s.

GamingDay aftermovie – 2018

In 2018 vond de eerste GamingDay in Den Bosch plaats, powered by Aorus en Gamingtotaal. Koolein schitterde in Rocket League, terwijl Maxime MXM zijn F1-talent toonde. Ook was er een Fortnite-toernooi met prijzen. Ook was er een overclock challenge.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor updates!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief door je gegevens in te vullen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste informatie over Levix GamingDay.

Aanmeldformulier toernooien 2025