Rocket League toernooi

Ben jij een fanatieke Rocket League speler? Wil je je skills laten zien en misschien wel een coole prijs winnen? Zorg dat je de eerste bent die bericht ontvangt over Levix Gaming Day 2024!. Meld je aan via het aanmeldformulier onder aan de pagina!

powered by

&

Ben jij klaar om het op te nemen tegen andere spelers in een spannende 1vs1 of heb je liever de steun van een teamgenoot in een 2vs2? Welke uitdaging kies jij? Meld je aan via het formulier onder aan de pagina om op de hoogte te blijven.

Ben jij klaar om het op te nemen tegen andere spelers in een spannende 1vs1 of heb je liever de steun van een teamgenoot in een 2vs2? Welke uitdaging kies jij? Meld je aan voor een van de toernooien en win een prachtige prijs!

Ben jij klaar om het op te nemen tegen andere spelers in een spannende 1vs1 of heb je liever de steun van een teamgenoot in een 2vs2? Welke uitdaging kies jij? Meld je aan via het formulier onder aan de pagina om op de hoogte te blijven!

Alles wat je moet weten

Veelgestelde vragen

Op dit moment is registratie voor de Levix Gaming day toernooien niet mogelijk. De toernooien zullen pas volgend jaar worden gehouden.

Om als eerste op de hoogte te zijn van toekomstige toernooien, kun je je aanmelden via het formulier onderaan de pagina. 

Deelname aan alle toernooien van Levix Gaming Day is helemaal gratis!

Ja, je mag zeker met een controller spelen tijdens het toernooi. Controllers zijn een populaire keuze voor veel spelers, dus je zult waarschijnlijk niet de enige zijn die een controller gebruikt.

Jaarlijks streven we ernaar om tijdens onze Gaming Day mooie prijzen weg te geven. Voor de aankomende Gaming Day zullen we ons opnieuw inzetten om dit te realiseren.

Alles wat je moet weten

Veelgestelde vragen

Om deel te kunnen nemen aan het toernooi, dienen spelers zich te registreren via het formulier op deze pagina of aan te melden bij het Levix Experience Center in Uden op de dag zelf.

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in brackets, dus zorg dat je erbij bent voordat ze allemaal bezet zijn!

Deelname aan alle toernooien van Levix Gaming Day is helemaal gratis!

We willen graag even uitleggen wat we bedoelen met “bracket”. Dit is het systeem dat we gebruiken om het toernooi te organiseren. Het is een “single elimination” systeem, wat betekent dat als je eenmaal verliest, je uit het toernooi ligt. Je hebt dus geen tweede kans om te winnen.

Omdat we dit systeem gebruiken, hebben we besloten om alleen een 1e en 2e prijs uit te reiken voor elk bracket. Dus als je eerste of tweede wordt in jouw bracket, win je een prijs!

Elk jaar doen we onze uiterste best om weer mooie prijzen weg te kunnen geven tijdens onze Gaming Day. Ook dit jaar zijn we gelukkig weer geslaagd om mooie prijzen te regelen. 

Bij de Gaming Day maak je kans op fantastische prijzen, waaronder een MSI Stealth gaming laptop, MSI en AOC 27″ gaming schermen en een rondvlucht over Brabant in een privévliegtuig! Doe mee aan onze toernooien en strijd voor de kans om deze prijzen te winnen, samen met nog 12 andere prijzen. Schrijf je nu in!

Tussen 16:00 en 17:00 uur vindt de prijsuitreiking plaats en zullen de winnaars van de eerste en tweede prijs hun prijzen ontvangen. Het is belangrijk dat de winnaars van beide toernooien aanwezig zijn om hun prijzen in ontvangst te nemen. Als een winnaar niet aanwezig is, gaat de prijs naar de volgende deelnemer met de hoogste score.

Na het spelen van een wedstrijd geven de winnaar(s) de score door aan een Levix-medewerker, die de score verwerkt in de bracket. Daarna geeft hij aan welke deelnemers daarna moeten spelen.

We zijn ontzettend blij om te vertellen dat er veel aanmeldingen zijn voor de Rocket League toernooien!

Omdat we willen dat iedereen een eerlijke kans krijgt om mee te spelen voor de prijzen en zijn of haar vaardigheden kan laten zien, hebben we besloten om de grootte van de teams uit te breiden. 

Hoeveel spelers/teams er precies mee kunnen doen, hangt af van het aantal deelnemers dat zich op zaterdagochtend om 11:45 uur heeft aangemeld. We zullen dan de bracket bepalen en deelnemers indelen.

Vanaf 9:00 uur zijn de deuren van het Levix Experience Center geopend en kunnen bezoekers vrij spelen op de computers.

De Rocket League-toernooien beginnen pas om 12:00 uur. Deelnemers worden verzocht zich minstens 15 minuten voor aanvang van het toernooi bij een Levix-medewerker te melden.

Je bent op 4 maart om 9:00 al welkom in ons Experience Center in Uden.  De Rocket-League toernooien zullen pas om 12:00 starten, maar voor die tijd kun je vast oefenen op de daarvoor bestemde computers. 

Je kunt op de kaart onderaan de pagina zien waar het Experience Center is gelegen in Uden. Twee weken voor het evenement ontvang je nog een e-mail met praktische informatie. We kijken ernaar uit om je op 4 maart te zien!

Als je nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om ze te sturen naar marketing@levix.nl

Ja, je mag zeker aan andere toernooien deelnemen tijdens Levix Gaming Day naast het Rocket League-toernooi.

Dit is echter alleen toegestaan wanneer je bent geëlimineerd uit het Rocket League-toernooi en dus niet langer meedoet aan het toernooi.

Nee, Je mag niet meedoen aan het Rocket League-toernooi als je al aan een ander Rocket League-toernooi deelneemt. Dit is om te voorkomen dat spelers niet beschikbaar zijn om te spelen wanneer ze aan de beurt zijn, en om andere bezoekers van Gaming Day de kans te geven om mee te doen.

Ja, je mag zeker met een controller spelen tijdens het toernooi. Controllers zijn een populaire keuze voor veel spelers, dus je zult waarschijnlijk niet de enige zijn die een controller gebruikt.

Er zijn zowel controllers als muis en toetsenborden beschikbaar bij de Rocket-League gaming PC’s. Je bent ook vrij om je eigen controller aan te sluiten als je dat wilt. 

Ook krijg je voordat elke wedstrijd begint een paar minuten de tijd om de instellingen van de besturing aan te passen naar jouw voorkeur.

Omdat iedere speler gewend is aan zijn/haar eigen instellingen, willen we graag dat de deelnemers de instellingen gebruiken die zij als prettig ervaren. Daarom krijgt iedere deelnemer voorafgaand aan een wedstrijd enkele minuten om de instellingen aan te passen.

Tip: zorg ervoor dat je de instellingen van thuis uitprint, zodat je voor de wedstrijd snel en gemakkelijk de instellingen kunt overnemen.

Ja, het is mogelijk om je als individu in te schrijven voor het 2vs2 toernooi. Levix zal je dan koppelen aan een andere deelnemer die zich zonder partner heeft ingeschreven. Let wel op dat als we je niet kunnen koppelen, je niet mee zal kunnen doen aan het 2vs2 toernooi. Je kan dan kiezen of je mee wilt doen aan het 1vs1 toernooi.

Aanmeldformulier Levix gaming day 2024

1. Meld je aan via het formulier hieronder of meld je aan op de dag zelf.
2. Meld je bij een Levix medewerker.
3. Speel mee met het 2vs2 of 1vs1 toernooi. 
4. De winnaar(s) moeten het scorescherm laten zien aan een medewerker van Levix.
5. De winnaars van de brackets krijgen de 1e prijs uitgereikt.

6. De drie deelnemers die de finale verliezen zullen ook allemaal een prijs ontvangen.
7. De prijzen worden uitgereikt aan het einde van de dag tussen 16:00 en 17:00.

Aanmeldformulier toernooien 2024

Aanmeld formulier
Rocket League toernooi

1. Meld je aan via het formulier hieronder of meld je aan op de dag zelf.
2. Meld je bij een Levix medewerker.
3. Speel mee met het 2vs2 of 1vs1 toernooi. 
4. De winnaar(s) moeten het scorescherm laten zien aan een medewerker van Levix.
5. De winnaars van de brackets krijgen de 1e prijs uitgereikt.

6. De drie deelnemers die de finale verliezen zullen ook allemaal een prijs ontvangen.
7. De prijzen worden uitgereikt aan het einde van de dag tussen 16:00 en 17:00.

Rocket League aanmeld formulier

Partner informatie

*Laat de velden leeg als je geen partner hebt of als je wilt dat Levix je koppelt aan een partner.


Ontdek de verschillende toernooien

Gaming day toernooien

Gaming day experience center

Vind ons in uden!

MSI logo wit
agonbyaoc wit transparant
Philips logo