Levix Geffen gaat verhuizen!

Op naar een nieuw hoofdstuk!

Op 26 juni zal Levix Geffen officieel intrek nemen in het nieuwe pand aan de Broekstraat 2 in Geffen. We zijn erg enthousiast over deze verhuizing, omdat het een belangrijke mijlpaal markeert in de groei en ontwikkeling van ons bedrijf. Het nieuwe pand biedt ons de mogelijkheid om al onze activiteiten onder één dak samen te brengen en efficiënter te opereren.

Met de samenvoeging van het hoofdkantoor, marketing, administratie, webshop, inkoop, logistiek en de service balie met Levix Business ICT in hetzelfde pand, kunnen we een nog betere service en ondersteuning bieden aan al onze klanten. Bovendien zorgt het grotere oppervlak van het nieuwe pand voor meer ruimte om onze voorraad uit te breiden, zodat we een nog breder scala aan producten kunnen aanbieden.

We begrijpen dat verandering soms vragen met zich meebrengt, maar we willen benadrukken dat we er alles aan doen om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Helaas betekent de verhuizing ook dat bestellingen die op vrijdag na 18:00 of op zaterdag gedaan worden, niet op maandag bezorgd kunnen worden. Deze bestellingen zullen op maandag gepicked worden en op dinsdag bezorgd. 

Ons toegewijde team staat klaar om ervoor te zorgen dat je tijdens en na de verhuizing de service en kwaliteit ontvangt die je van Levix Geffen gewend bent.

Ons nieuwe hoofdkantoor Broekstraat 2 Geffen (120 × 84 cm) (1920 × 1080 px) (5)

Een plek vol herinneringen en groei

WhatsApp Image 2023-05-31 at 16.23.02 (1)

Levix servicebalie Geffen

Het oude pand van Levix Geffen heeft een speciale betekenis voor ons, omdat het de plek is waar ons verhaal begon. In 1999 openden we de deuren van dit pand, dat oorspronkelijk diende als het hoofdkantoor en de enige locatie van Levix Geffen. Hier hebben we hard gewerkt om uit te groeien tot het bedrijf dat we vandaag de dag zijn.

Gedurende de jaren is Levix Geffen niet alleen in omvang, maar ook in de diversiteit van onze activiteiten gegroeid. Het succes van Levix Business ICT heeft uiteindelijk geleid tot de opening van een tweede pand, specifiek gericht op zakelijke ICT-oplossingen. Dankzij deze uitbreiding hebben we ons dienstenaanbod verder kunnen diversifiëren en kunnen we een nog breder scala aan oplossingen bieden aan onze zakelijke klanten.

Levix Business ICT

Met de samenvoeging van beide takken van Levix Geffen in het nieuwe pand aan de Broekstraat 2, laten we een hoofdstuk afsluiten waarin we op twee afzonderlijke locaties hebben geopereerd. Door onze krachten te bundelen onder één dak kunnen we een nog efficiëntere en geïntegreerde dienstverlening aanbieden aan al onze klanten, of ze nu particulieren zijn of bedrijven.

We koesteren de herinneringen en groei die we hebben ervaren in ons oude pand, maar we kijken nu vol verwachting uit naar de nieuwe mogelijkheden en kansen die ons te wachten staan in het moderne en ruimere pand aan de Broekstraat 2.

Meer ruimte, meer keuze: Het nieuwe pand in Geffen

Het nieuwe pand van Levix Geffen aan de Broekstraat 2 is een ware upgrade ten opzichte van onze huidige locatie. Het eerste wat direct opvalt, is de ruimte. Het nieuwe pand is veel ruimer, waardoor we de mogelijkheid hebben om onze activiteiten verder uit te breiden en te optimaliseren.

Een ander aspect waar we ontzettend blij mee zijn, is de extra ruimte voor voorraad. Het nieuwe pand biedt ons de mogelijkheid om ons assortiment verder uit te breiden en meer producten op voorraad te hebben. Dit betekent dat we nog sneller kunnen leveren en je nog meer keuze kunnen bieden op het gebied van elektronica, computeraccessoires en zakelijke ICT-oplossingen.

Daarnaast biedt het nieuwe pand alle ruimte voor groei. We zijn altijd bezig met het verbeteren van onze diensten en het toevoegen van nieuwe producten en oplossingen. Met het ruimere pand hebben we de flexibiliteit om onze bedrijfsactiviteiten verder te ontwikkelen en aan te passen aan de behoeften van onze klanten. We kijken er dan ook naar uit om onze service en expertise naar een hoger niveau te tillen.