FORTNITE toernooi

Ben jij een Fortnite-fan, wil jij jezelf bewijzen en prijzen winnen? Zorg dat je de eerste bent die bericht ontvangt over het Fortnite toernooi van Levix Gaming Day 2024! Tijdens onze jaarlijkse Gaming Day krijg jij de kans om je skills te laten zien aan andere gamers door een dikke score neer te zetten in Battle Royale!

Meld je aan via het aanmeldformulier onder aan de pagina!

powered by

2019-msi-dragon-spirit-logo-digital_h_4c_w

Alles wat je moet weten

Veelgestelde vragen

Op dit moment is registratie voor de Levix Gaming day toernooien niet mogelijk. De toernooien zullen pas volgend jaar worden gehouden.

Om als eerste op de hoogte te zijn van toekomstige toernooien, kun je je aanmelden via het formulier onderaan de pagina. 

Deelname aan alle toernooien van Levix Gaming Day is helemaal gratis!

Ja, je mag zeker met een controller spelen tijdens het toernooi. Controllers zijn een populaire keuze voor veel spelers, dus je zult waarschijnlijk niet de enige zijn die een controller gebruikt.

Jaarlijks streven we ernaar om tijdens onze Gaming Day mooie prijzen weg te geven. Voor de aankomende Gaming Day zullen we ons opnieuw inzetten om dit te realiseren.

Alles wat je moet weten

Veelgestelde vragen

Om mee te doen aan het toernooi moeten spelers zich aanmelden door het formulier in te vullen op deze pagina of zich op de dag zelf bij het Levix Experience Center in Uden op te geven. 

Deelname aan het Fortnite toernooi en de Levix Gaming day is helemaal gratis!

Het toernooi wordt door Levix gratis aangeboden om er voor te zorgen dat spelers van alle leeftijden mee kunnen doen.

Om mee te doen aan het toernooi, zijn er drie vereisten waaraan je moet voldoen:

  • Je moet bij de laatste 5 spelers behoren van een match en minimaal 2 kills hebben.
  • Je moet de match spelen tijdens de Levix Gaming Day in Uden op 4 maart

De 3 deelnemers die Victory Royale hebben gehaald en daarbij de meeste kills hebben gemaakt van alle deelnemers krijgen respectievelijk de eerste, tweede en derde prijs uitgereikt.

Daarnaast zullen er ook 6 willekeurige deelnemers (die tot de laatste 5 overgebleven spelers behoren en minimaal 2 kills hebben gemaakt) in de prijzen vallen.

Klinkt dit als een leuke uitdaging? Doe mee en misschien ben jij wel een van de gelukkige winnaars!

Elk jaar doen we onze uiterste best om weer mooie prijzen weg te kunnen geven tijdens onze Gaming Day. Ook dit jaar zijn we gelukkig weer geslaagd om mooie prijzen te regelen. 

Bij de Gaming Day maak je kans op fantastische prijzen, waaronder een MSI Stealth gaming laptop, MSI en AOC 27″ gaming schermen en een rondvlucht over Brabant in een privévliegtuig! Doe mee aan onze toernooien en strijd voor de kans om deze prijzen te winnen, samen met nog 12 andere prijzen. Schrijf je nu in!

Na het spelen van een match Battle Royale Solo, wordt het scorescherm weergegeven. Je laat het scherm openstaan en vraagt een Levix medewerker om je score op te nemen. De medewerker noteert je naam, je plaatsing en je score. Als je aan de criteria voldoet die beschreven staat bij kopje “hoe win ik” maak je kans op de prijzen.

Het toernooi gaat meteen van start wanneer de deuren geopend worden. Je kan dus al om 9:00 komen strijden voor de prijzen! De computers blijven aan staan tot 16:00. 

Deelnemers aan het toernooi mogen zoveel keer proberen als ze willen, mits de drukte dit toelaat. Als het druk is of als er spelers aan het wachten zijn, moeten deelnemers andere deelnemers de kans geven om te spelen. Levix-medewerkers zullen ervoor zorgen dat dit gebeurt zodat het toernooi vlot verloopt

We verwachten je op 4 maart in het Levix Experience Center in Uden, waar je je Fortnite-vaardigheden kunt laten zien en wellicht naar huis gaat met een leuke prijs.

Je kunt op de kaart onderaan de pagina zien waar het Experience Center is gelegen in Uden. Twee weken voor het evenement ontvang je nog een e-mail met praktische informatie. We kijken ernaar uit om je op 4 maart te zien!

Als je nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om ze te sturen naar marketing@levix.nl

Tussen 16:00 en 17:00 uur vindt de prijsuitreiking plaats en zullen de winnaars van de eerste, tweede en derde prijs hun prijzen ontvangen. Het is belangrijk dat de winnaars aanwezig zijn om hun prijzen in ontvangst te nemen. Als een winnaar niet aanwezig is, gaat de prijs naar de volgende deelnemer met de hoogste score.

We willen ook graag de troostprijzen op de dag zelf uitreiken, maar begrijpen dat dit misschien niet mogelijk is omdat de winnaars willekeurig worden gekozen. Daarom zullen we via e-mail contact opnemen met de winnaars zodat ze hun prijzen op een later moment in de winkel kunnen ophalen.

Ja! je mag zeker aan andere toernooien meedoen tijdens Levix Gaming Day naast het Fortnite-toernooi. Er zijn geen beperkingen op het aantal toernooien waaraan je mag deelnemen, behalve als je ook actief meedoet aan een van de Rocket League-toernooien. In dat geval mag je niet aan andere toernooien meedoen totdat het Rocket League-toernooi is afgelopen.

Ja, je mag zeker met een controller spelen tijdens het toernooi. Controllers zijn een populaire keuze voor veel spelers, dus je zult waarschijnlijk niet de enige zijn die een controller gebruikt.

Er zijn controllers beschikbaar bij de Fortnite-gaming PC’s, zowel als muis en toetsenbord, en je bent vrij om je eigen controller aan te sluiten als je dat wilt.

Aanmeldformulier Levix gaming day 2024

1. Meld je aan via het formulier hieronder of meld je aan op de dag zelf.
2. Meld je bij een Levix medewerker.
3. Speel mee met het 2vs2 of 1vs1 toernooi. 
4. De winnaar(s) moeten het scorescherm laten zien aan een medewerker van Levix.
5. De winnaars van de brackets krijgen de 1e prijs uitgereikt.

6. De drie deelnemers die de finale verliezen zullen ook allemaal een prijs ontvangen.
7. De prijzen worden uitgereikt aan het einde van de dag tussen 16:00 en 17:00.

Aanmeldformulier toernooien 2024

AANMELD
FORMULIER Fortnite toernooi

1. Meld je aan via het formulier hieronder of meld je aan op de dag zelf.
2. Meld je bij een Levix medewerker tijdens Gaming Day op 04/03/2023.
3. Speel een game Fortnite Battle Royale Solo Unranked.
4. Maak minimaal 2 kills en zorg dat jij één de laatste 5 overgebleven spelers bent.
5. Laat het scorescherm zien aan een Levix medewerker.
6. De 3 spelers met de meeste kills en die Victory Royale hebben gehaald (of behoren bij de 
laatste 5 overgebleven spelers), winnen een prijs voor de 1e, 2e en 3e plek.
7. Als je geen podiumplaats behaald hebt, maar wel aan de criteria voldoet, maak je nog steeds kans op een prijs. Er worden 6 prijzen verloot onder deze deelnemers.
8. De prijzen worden uitgereikt aan het einde van de dag.

Fortnite aanmeld formulier

Ontdek de verschillende toernooien

Gaming day toernooien

Gaming day experience center

Vind ons in uden!

MSI logo wit
agonbyaoc wit transparant
Philips logo