F1 '23 toernooi

Ben jij goed in karten of de snelste van het digitale circuit? Race dan mee met het F1 ’23 toernooi tijdens Levix Gaming Day in 2024. Meld je aan via het aanmeldformulier onder aan de pagina!

powered by

Racing masterclass met meindert van buuren en duncan hofland

Ben je gek op formule 1, 2,racing games, karten of wil jij je skills naar een hoger niveau tillen op het digitale circuit? Formule 2 racer Meindert van Buuren en Duncan Hofland gaat tijdens Levix Gaming Day een masterclass geven over hoe jij je prestaties kunt verbeteren. Dit is de perfecte kans om te leren van een professionele coureur en je racing skills naar een nieuw niveau te tillen!

Alles wat je moet weten

Veelgestelde vragen

Op dit moment is registratie voor de Levix Gaming day toernooien niet mogelijk. De toernooien zullen pas volgend jaar worden gehouden.

Om als eerste op de hoogte te zijn van toekomstige toernooien, kun je je aanmelden via het formulier onderaan de pagina. 

Deelname aan alle toernooien van Levix Gaming Day is helemaal gratis!

Ja, je mag zeker met een controller spelen tijdens het toernooi. Controllers zijn een populaire keuze voor veel spelers, dus je zult waarschijnlijk niet de enige zijn die een controller gebruikt.

Jaarlijks streven we ernaar om tijdens onze Gaming Day mooie prijzen weg te geven. Voor de aankomende Gaming Day zullen we ons opnieuw inzetten om dit te realiseren.

Alles wat je moet weten

Veelgestelde vragen

Om deel te nemen aan het toernooi, kun je je aanmelden via het formulier op deze pagina of op 4 maart in het Levix Experience Center in Uden.

Let op, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij om je kans op deelname te vergroten. Vergeet niet, vol = vol!

Deelname aan alle toernooien van Levix Gaming Day is helemaal gratis!

Om het toernooi en de hoofdprijs te winnen moet je de snelste tijd op de baan rijden. De coureurs die de 2e of 3e snelste tijd rijden ontvangen respectievelijk de 2e of 3e prijs.

Elk jaar doen we onze uiterste best om weer mooie prijzen weg te kunnen geven tijdens onze Gaming Day. Ook dit jaar zijn we gelukkig weer geslaagd om mooie prijzen te regelen. 

Bij de Gaming Day maak je kans op fantastische prijzen, waaronder een MSI Stealth gaming laptop, MSI en AOC 27″ gaming schermen en een rondvlucht over Brabant in een privévliegtuig! Doe mee aan onze toernooien en strijd voor de kans om deze prijzen te winnen, samen met nog 12 andere prijzen. Schrijf je nu in!

Tussen 16:00 en 17:00 uur vindt de prijsuitreiking plaats en zullen de winnaars van de eerste, tweede en derde prijs hun prijzen ontvangen. Het is belangrijk dat de winnaars aanwezig zijn om hun prijzen in ontvangst te nemen. Als een winnaar niet aanwezig is, gaat de prijs naar de volgende deelnemer met de hoogste score.

Het toernooi gaat meteen van start wanneer de deuren geopend worden. Je kan dus al om 9:00 uur plaats nemen in de racing simulator en proberen om de beste tijd neer te zetten! 

Je bent op 4 maart om 9:00 al welkom in ons Experience Center in Uden. 

Je kunt op de kaart onderaan de pagina zien waar het Experience Center is gelegen in Uden. Twee weken voor het evenement ontvang je nog een e-mail met praktische informatie. We kijken ernaar uit om je op 4 maart te zien!

Als je nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om ze te sturen naar marketing@levix.nl

Ja, je mag zeker aan andere toernooien deelnemen tijdens Levix Gaming Day naast het F1 toernooi.

Deelnemers racen met de vooraf ingestelde instellingen welke gekozen zijn door Levix. Deze instellingen zijn gekozen om iedere deelnemer de mogelijkheid te geven om een goede heat te rijden, ook al hebben ze geen ervaring met de fullmotion simracer. 

De enige instellingen die aangepast mogen worden zijn:

  • Handmatig of automatisch schakelen
  • Camerahoek

Na het spelen van een wedstrijd geven de winnaar(s) de score door aan een Levix-medewerker, die de score verwerkt. Daarna geeft hij aan welke deelnemer daarna mag spelen.

Aanmeldformulier Levix gaming day 2024

1. Meld je aan via het formulier hieronder of meld je aan op de dag zelf.
2. Meld je bij een Levix medewerker.
3. Speel mee met het 2vs2 of 1vs1 toernooi. 
4. De winnaar(s) moeten het scorescherm laten zien aan een medewerker van Levix.
5. De winnaars van de brackets krijgen de 1e prijs uitgereikt.

6. De drie deelnemers die de finale verliezen zullen ook allemaal een prijs ontvangen.
7. De prijzen worden uitgereikt aan het einde van de dag tussen 16:00 en 17:00.

Aanmeldformulier toernooien 2024

Aanmeld
formulier F1 '22 toernooi

1. Meld je aan via het formulier hieronder of meld je aan op de dag zelf.
2. Meld je bij een Levix medewerker.
3. Wacht op je beurt.
4. Nadat je de race uitgereden hebt, geef je de score/tijd door aan een Levix medewerker.
5. De coureur die de snelste tijd neerzet, krijgt de 1e prijs uitgereikt.

6. De deelnemers die op de 2e en 3e plaats eindigen, ontvangen respectievelijk de 2e en 3e prijs uitgereikt.
7. De prijzen worden uitgereikt aan het einde van de dag tussen 16:00 en 17:00

Formula 1 aanmeld formulier

Ontdek de verschillende toernooien

Gaming day toernooien

Gaming day experience center

Vind ons in uden!

MSI logo wit
agonbyaoc wit transparant
Philips logo